Kjære frisør !Icon Norge AS er en rendyrket distributør av profesjonelle frisør produkter, og vi selger kun til frisørbedrifter. Vi startet opp i 2010 og har nå et fullsortiment produktspekter, med fokus på kvalitet, helse og miljø.
ICON Norge As satser bl.a på grønne, økologiske og miljøriktige produkter uten parabener og andre helsefarlige stoffer. Vi kan tilby de beste, mest naturlige produkter, samt et design og utvalg som er virkelig flott og – i tiden. Mange forbrukere blir mer og mer bevisste vedrørende innholdet i de produkter man bruker.
Vi har fra oppstart ført Zenz Therapy og PurePact- de reneste økologiske pleie og stylingserier. Meget anerkjente serier som er et must for salonger som har fokus på frisørenes og kundenes helse. Vi har nå utvidet vårt produktspekter på dette området med parabenfrie og trendy Gold Products og O&M Orginal Mineral fra Australia
O&M er en meget trendy og flott serie som på likhet med gold er et meget rent hårpleieprodukt.
Vi har også gleden av og tilby en ny Økologisk hårpleieserie fra Organic Hairspa,en fantastisk flott og trendy serie

Både Zenz therapy og O&M Orginal Mineral har komplette fargeserier uten PPD Ammoniakk og Resorcinol,vi har dette på lager
Disse serier har stor suksess i hjemlandet Danmark og andre land hvor de er lansert.

Forbrukere og frisører har nå for alvor fått opp øynene for hvor viktig og avgjørende produktenes innhold har for egen helse. Vi ser helt klart at de salongene som i dag satser mer mot den «grønne linje» har stor suksess. Så nå gjelder det å følge med ! Alle våre produktlinjer er sterkt representert på «positivlisten» for frisørprodukter.
Verden er i forandring og det blir flere og flere som etterspør mer naturlige ingredienser og dens produkter

Vår organisasjon er i utgangspunktet spesialister på hairextension. Vi har nå utvidet vårt produktspekter til å være landets beste både vedr. kvalitet og bredde.Vårt utvalg er stort innenfor keratin-extension, tape-extension og click on/click off. Vi er spesielt stolte over å kunne være en av 2 leverandører i Norge på SHE hairextension.

Frisør-rekvisita av beste kvalitet – til en meget gunstig pris. Kjente varemerker og produkter som vi kan forsikre er av topp kvalitet.

Sunt naturlig hår uten kjemikalier
Vi fører produkter produsert med naturlige rene skånsomme ingredienser

Med Vennlig Hilsen
Claus – Morten Østby
Daglig leder